NOAB
  • *

Uw sparring partner op financieel en fiscaal gebied

Met 40 jaar ervaring in een accountantspraktijk in de MKB sector is C.F.J. Consultancy V.O.F. uw geschikte sparring partner op het gebied van financieel administratief en fiscale zaken.


C.F.J. Consultancy V.O.F. is een gekwalificeerd lid van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen), en werkt uit dien hoofde onder de kwaliteitseisen en algemene voorwaarden van de NOAB.


noab_logoNOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers. NOAB behartigt de belangen van haar leden bij overheidsinstanties en bijvoorbeeld banken. Daarnaast maakt NOAB interne en externe afspraken die de branche ten goede komen, duidelijke richtlijnen scheppen en een onderscheidend vermogen bieden aan haar leden. Leden profiteren ook van het dienstenpakket van NOAB, met onder meer een uitgebreid educatieprogramma, kennisdeling, advies en ondersteuning.


Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid. www.noab.nl


C.F.J. Consultancy V.O.F. is gevestigd in Wernhout, en richt zich met name op de onderkant van de MKB sector in de regio West Brabant.


Wij kunnen voor u verzorgen:

- Financiƫle administratie

- Salarisadministratie

- Opmaken jaarrekening en publicatiestukken

- Tussentijdse rapportering

- Aangiftes omzetbelasting en loonbelasting

- Aangiftes vennootschapsbelasting

- Aangiftes inkomstenbelasting

- Adviezen op financieel administratief gebied

- Adviezen op fiscaal gebied


Afspraak is afspraak. 
Voor de vaste jaarlijks terugkerende werkzaamheden maken wij gaarne een vaste prijsafspraak met U. Op deze manier heeft U vooraf duidelijkheid over de hoogte van de kosten van de dienstverlening.Financiƫle administratie

Salaris administratie

Fiscaal advies

Jaarrekeningen

Belastingen
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie